Official Blog
PACHETE SERVICII DE ASISTENȚĂ ȘI ÎNLOCUIRE RAPIDĂ
Synology Team
1 July 2022

PACHETE SERVICII DE ASISTENȚĂ ȘI ÎNLOCUIRE RAPIDĂ

În cazul unei defecțiuni critice a infrastructurii, fiecare oră afectează operațiunile și reputația companiei. Din acest motiv, oferim clienților noștri servicii de o calitate peste standard, care reduc la minimum intervalul de timp dintre momentul depunerii reclamației și cel al soluționării acesteia. Prin urmare, atunci când rezolvăm defectele hardware apărute la dispozitivele noastre, vă oferim cooperarea noastră deplină pentru a readuce operațiunile companiei la parametri normali în cel mai scurt timp posibil de la momentul încetării funcționării acestora. Alături de partenerii noștri de distribuție și de compania de servicii Technogroup, ne angajăm să oferim servicii de garanție la calitate peste standard, cu mai multe niveluri de suport SLA.

 

PREZENTARE GENERALĂ A TIPURILOR DE PACHETE DE ASISTENȚĂ PENTRU SERVICE

  1. ÎNLOCUIRE ÎN URMĂTOAREA ZI LUCRĂTOARE
  2. SCHIMBARE ÎN REGIM EXPRES
  3. GARANȚIE EXTINSĂ PLUS

Pachetele de service autorizate Synology (Synology Authorized Service Packs) sunt oferite de parteneri în mai multe variante. Serviciul de înlocuire în următoarea zi lucrătoare (Next Business Day Replacement Service) oferă înlocuirea hardware-ului deteriorat în termen de o zi lucrătoare. Acest serviciu nu include diagnosticare software. Serviciile de asistență on-site și de înlocuire în următoarea zi lucrătoare trebuie activate în termen de 3 luni de la achiziționarea sistemului. Serviciul de asistență on-site post-garanție (On-Site Support Post-Warranty) poate fi activat numai după expirarea perioadei de garanție specificate. Dacă achiziționați un pachet Next Business Day sau On-Site Support pentru 5 ani (60 de luni), nu este necesar să aveți o garanție extinsă Plus (Extended Warranty Plus).

* Lista modelelor valabile pentru România.

Notă: Contactați distribuitorul pentru prețuri și disponibilitate.

 

TIPURI PACHETE DE SUPORT SERVICE

 

    1. ÎNLOCUIRE ÎN URMĂTOAREA ZI LUCRĂTOARE

Pachetul include o înlocuire a hardware-ului în cazul unei funcționări necorespunzătoare. Pachetul acoperă NAS, unități de expansiune, carduri de expansiune și module de memorie. Serviciul nu include diagnosticare software. Serviciul nu se aplică unităților HDD și SSD. În cazul în care clientul depune o reclamație acoperită de garanție, dispozitivul de înlocuire îi va fi livrat în următoarea zi lucrătoare, cu condiția ca acesta să înregistreze cu succes autorizația de retur pe portalul nostru pentru clienți până la ora 15:00. Termenii și condițiile serviciilor individuale, pachetele de servicii și opțiunile pentru achiziționarea unui nivel suplimentar de schimb NBD sunt listate de fiecare distribuitor pe site-ul său web. Synology Express Exchange este marcat cu sigla „Synology Express Exchange” în catalogul de produse al distribuitorilor Synology. Consultați lista distribuitorilor noștri oficiali și a punctelor de vânzare ale partenerilor noștri recomandate pentru România.

LISTĂ DE PREȚURI

Prețurile pachetelor depind de prețul de achiziție al hardware-ului, termenii licenței și nivelul de suport SLA. În același timp, fiecare sistem necesită un pachet de suport separat. Nu puteți solicita o înlocuire pentru sistemele care au fost achiziționate fără acest serviciu prin intermediul formularului de asistență pentru un singur dispozitiv. Serviciul Next Business Day este un nivel de suport separat, nu include posibilitatea intervenției unui tehnician la fața locului, aceasta trebuind să fie comandată separat.

Calculul prețului se bazează pe intervale de preț definite: 500 € / 1.000 € / 2.000 € / 3.000 € / 5.000 € / 10.000 € / 15.000 € / 20.000 € / 25.000 € / 30.000 € / 30.000 € / 30.000 € / 0,04 €

TIMPI DE RĂSPUNS

* Severitatea 1 – Nefuncționarea sistemului

** Severitate 2 – Limitare semnificativă a sistemului

*** Severitate 3 – Limitare ușoară a sistemului

 

 2. SCHIMBARE ÎN REGIM EXPRES

Scopul serviciului de înlocuire în regim expres este de a schimba în termen de 3-5 zile lucrătoare o piesă defectă cu o piesă de schimb din stocuri speciale construite pentru aceste nevoi.

Serviciul este furnizat de distribuitori și retaileri în cooperare cu Synology. Serviciul este complet gratuit. Toate produsele acoperite de serviciu sunt marcate cu eticheta „Express exchange” la distribuitor și partener. Schimbul expres este disponibil gratuit pentru anumite modele Plus, routere, SSD-uri și HDD-uri. Acesta este un serviciu negarantat.

 

 3. GARANȚIE EXTINSĂ PLUS

Extindeți garanția cu încă doi până la cinci ani de protecție și maximizați rentabilitatea investiției dvs. cu performanță garantată. Puteți achiziționa Extended Warranty Plus fie prin intermediul interfeței DSM (versiunea 7.1 și ulterioară), fie prin contul dvs. Synology. Prețul serviciului depinde de modelul specific, prețul total va fi confirmat în cursul procesului de înregistrare.

Centrul de înregistrare a reclamațiilor pentru schimbul standard al pieselor defecte se află în Germania. Înlocuirea are loc după livrarea piesei defecte. În perioada de garanție standard (pentru care găsiți mai multe informații aici), utilizatorul poate alege dacă transmite reclamația distribuitorului de la care a fost achiziționat produsul sau direct la Synology. După expirarea garanției standard, reclamațiile sunt tratate exclusiv de Synology.

Piesele de schimb pot fi achiziționate / revendicate separat (din nou prin distribuitor), nu este nevoie să schimbați întregul dispozitiv.

Consultați site-ul web Synology pentru o listă de piese de schimb.

Garanția se aplică numai dispozitivelor NAS, nu și accesoriilor (HDD, SSD, RAM,…). Extended Warranty Plus a înlocuit serviciile existente EW201 / EW202 și oferă utilizatorilor un serviciu de schimb direct și avansat care elimină necesitatea unei garanții a producătorului, accelerează procesul de schimb și reduce timpii de așteptare.

 

Contactați distribuitorul sau reprezentantul Synology pentru mai multe informații despre serviciile disponibile.