Official Blog
Lucrul în echipă nu a fost niciodată atât de ușor
Synology Team
14 November 2023

Lucrul în echipă nu a fost niciodată atât de ușor

Intrați într-o nouă eră a colaborării cu fișiere folosind Synology Drive

Datele ar trebui să fie accesibile peste tot. În conformitate cu această abordare, Synology Cloud Station oferă o soluție de cloud privat încă de la lansarea sa, acum 6 ani, permițându-vă să sincronizați instantaneu fișierele pe mai multe platforme, păstrând în același timp versiunile istorice ale fișierelor importante în scopul recuperării. Cloud Station a deservit peste 1,6 milioane de birouri și familii până în prezent. În acest timp au fost dezvoltate multe funcții avansate pentru a personaliza soluția în funcție de diferitele nevoi ale utilizatorilor, permițându-vă să accesați și să sincronizați fără probleme fișiere pe serverele NAS, PC-uri și dispozitive mobile.

Pentru a oferi o experiență optimizată pentru utilizator și o soluție de server de fișiere pentru companii, Cloud Station devine Synology Drive. Acesta conține principalele funcții ale predecesorului său și vă așteaptă să descoperiți funcții suplimentare.

Începe o nouă eră de cooperare

 

Cererea de sincronizare între dispozitive/externe și de acces mobil la date este în continuă creștere. Dezavantajele serverelor de fișiere convenționale sunt evidente. Ca răspuns, Synology a introdus Cloud Station. Acum nu mai este vorba doar de partajarea datelor. Este vorba despre a lucra împreună la date. În zilele noastre, mai mulți colegi lucrează adesea la aceleași documente în același timp. Prin urmare, munca în echipă necesită un nivel mai ridicat de comunicare.

Toată lumea este pe aceeași pagină – la propriu

Din ce în ce mai mult munca în echipă se desfășoară online. Synology Drive 2.0 a fost lansat în 2019 pentru a răspunde acestui lucru. Astfel, Synology Drive 2.0 permite accesul și sincronizarea fișierelor, precum și colaborarea pe documente, foi de calcul și prezentări, totul cu un singur portal. Din ce în ce mai multe companii încep să construiască un server de fișiere local care permite accesul la fișiere de oriunde și chiar sincronizarea între un NAS centralizat și mai mulți clienți. Institutul de Biodiversitate Acvatică din Africa de Sud (SAIAB) a introdus o soluție de colaborare a fișierelor pentru a optimiza fluxurile de lucru. Organizațiile cu birouri răspândite în diferite locații din întreaga lume pot, de asemenea, să implementeze sincronizarea și partajarea fișierelor între birouri cu Synology Drive pentru a conecta angajații la distanță din mai multe locații de birou.

Synology Drive este gata să preia controlul

Odată cu lansarea Synology Drive 2.0, suita a fost extinsă pentru a acoperi fiecare parte a caracteristicilor cheie ale Cloud Station. În plus, această versiune introduce câteva caracteristici foarte solicitate, cum ar fi sincronizarea la cerere și backup-urile programate ale utilizatorilor Cloud Station. Acest lucru înseamnă că Synology Drive nu mai oferă doar sincronizare de fișiere, ci acoperă toate aspectele legate de furnizarea de fișiere.

Din acest motiv, Synology Drive va prelua oficial această funcție în următoarea actualizare majoră a DSM, DSM 7.0. Pachetele, utilitățile și aplicațiile mobile legate de Cloud Station nu vor mai fi suportate. Pentru utilizatorii care continuă să utilizeze DSM 6.2 (o versiune de suport pe termen lung), Cloud Station va primi actualizări de securitate până la sfârșitul anului 2020, pentru a oferi companiilor suficient timp pentru a organiza o actualizare în funcție de programele lor interne. În plus, pentru o mică parte a utilizatorilor care au folosit Cloud Station ShareSync, utilitățile legate de Cloud Station sau aplicațiile mobile cu Synology Drive Server, interoperabilitatea nu va mai fi susținută în următoarea versiune majoră a Drive Server (adică Drive Server 3.0).

Pregătiți-vă acum pentru o tranziție fără probleme

Cloud Station va fi în curând istorie. Synology Drive preia controlul și devine însoțitorul dvs. constant, ghidându-vă pe calea către o sincronizare și o colaborare eficientă. Pentru a afla cum să migrați fără efort la Synology Drive și cum să asigurați un impact minim al actualizării asupra utilizării continue a Cloud Station, citește aici.

Aflați mai multe despre Synology Drive.