Official Blog
Támogatási szolgáltatási csomagok és expressz csere
Synology Team
augusztus 15, 2022

Támogatási szolgáltatási csomagok és expressz csere

Kritikus infrastruktúra meghibásodása esetén minden óra meghatározza a cég működését és hírnevét. Ezért olyan színvonalon felüli szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, amelyek minimálisra csökkentik a panasz benyújtásától annak elbírálásáig eltelt időt. Ezért készülékeink hardverhibáinak megoldása során maximálisan együttműködünk, hogy cége a lehető legrövidebb időn belül talpra álljon. Disztribúciós partnereinkkel és a Technogroup szolgáltató céggel elkötelezettek vagyunk a szabványon felüli jótállás mellett, több rétegű SLA támogatással.

SZOLGÁLTATÁSTÁMOGATÁSI CSOMAGTÍPUSOK ÁTTEKINTÉSE

1. KÖVETKEZŐ MUNKANAPI CSERE

2. EXPRESS CSERE

3. BŐVÍTETT GARANCIA PLUSZ

A Synology hivatalos szervizcsomagjait a partnerek többféle változatban kínálják. A Következő munkanapi csere a sérült hardvert egy munkanapon belül kicseréli. Ez a szolgáltatás nem tartalmazza a szoftverdiagnosztikát. A helyszíni támogatás és a következő munkanapi csere szolgáltatásokat a rendszer megvásárlásától számított 3 hónapon belül aktiválni kell. Helyszíni támogatás A jótállás utáni szolgáltatás csak a megadott jótállási idő lejárta után aktiválható. Ha a Következő Munkanapi vagy Helyszíni Támogatási csomagot 5 évre (60 hónapra) vásárolja meg, akkor nem szükséges bővített garancia plusz.

* Magyarországra érvényes modelllista

** Az árakról és a rendelkezésre állásról érdeklődjön a forgalmazónál.

A SZOLGÁLTATÁSTÁMOGATÁSI CSOMAGOK TÍPUSAI

1. KÖVETKEZŐ MUNKANAPI CSERE

A csomag meghibásodás esetén hardvercserét is tartalmaz. A csomag tartalmazza a NAS-t, a bővítőegységeket, a bővítőkártyákat és a memóriamodulokat. A szolgáltatás nem tartalmazza a szoftveres diagnosztikát. A szolgáltatás nem vonatkozik HDD-re és SSD-re. Amennyiben a vásárló szavatossági igényt érvényesít, a cserekészüléket a következő munkanapon kézbesítjük számára, feltéve, hogy 15:00 óráig sikeresen regisztrálja a visszaküldési jogosultságot ügyfélkapunkon. A szolgáltatási feltételeket, a szolgáltatási csomagokat és a további NBD szintű cserék vásárlási lehetőségeit minden forgalmazó felsorolja a weboldalán. A Synology Express Exchange a “Synology Express Exchange” logóval van jelölve a Synology Distributor termékkatalógusában. Tekintse meg hivatalos forgalmazóink listáját és a magyarországi partnereink számára ajánlott értékesítési helyeinket

ÁRLISTA

A csomagárak a hardver vételárától, a licenc időtartamától és az SLA támogatás szintjétől függenek. Minden rendszer külön támogatási csomagot is igényel; A szolgáltatás nélkül vásárolt rendszerek cseréjét nem kérheti az egyeszközös támogatási űrlapon. A Next Business Day szolgáltatás külön támogatási szint, nem tartalmazza a helyszíni műszaki beavatkozás lehetőségét, amelyet külön kell megrendelni.

Az árkalkuláció meghatározott ártartományokon alapul: 500 € / 1 000 € / 2 000 € / 3 000 € / 5 000 € / 10 000 € / 15 000 € / 20 000 € / 25 000 € / 30 000 € / 5 000 € / 0,0 / 0,0 € / 0,0 €

VÁLASZIDŐK

ügyfélszolgálat:

elérhetőség 7 x 24 óra, az év 365 napján

műszaki támogatás szakirány:

professzionális hardver és szoftver szolgáltatás

távoli támogatási lehetőségek:

szerver, tárhely, könyvtárak, ül

* Súlyosság 1 – Rendszerhiba

** 2. súlyosság – Jelentős rendszerkorlátozás

*** Súlyosság 3 – Enyhe rendszerkorlátozások

2. EXPRESS CSERE

Az Expressz Csereszolgáltatás célja, hogy a hibás darabot 3-5 munkanapon belül cseredarabra cseréljék az erre az igényekre épített speciális kellékekből.

A szolgáltatást forgalmazók és kiskereskedők biztosítják a Synology-val együttműködve. A szolgáltatás teljesen ingyenes. A szolgáltatással érintett valamennyi termék a forgalmazónál és a partnernél “Express Exchange” címkével van ellátva. Az expressz csere ingyenesen elérhető bizonyos Plus modellekhez, útválasztókhoz, SSD-khez és HDD-khez. Ez egy nem garantált szolgáltatás.

3. BŐVÍTETT GARANCIA PLUSZ

Hosszabbítsa meg a garanciát további két évre öt évre, és garantált teljesítmény mellett maximalizálja befektetése megtérülését. A Bővített Garancia Plus-t megvásárolhatja a DSM interfészen (7.1 és újabb verzió), vagy Synology-fiókján keresztül. A szolgáltatás ára az adott modelltől függ, a teljes ár a regisztráció során kerül visszaigazolásra.

A hibás darabok szabványos cseréjére szolgáló reklamációs raktár Németországban található; a csere a hibás darab átvételekor történik. A normál jótállási időszak alatt (további információ itt) a felhasználó választhat, hogy a panaszt azon a forgalmazón keresztül kezeli, akitől a terméket vásárolta, vagy közvetlenül a Synology-tól. A normál garancia lejárta után a panaszokat kizárólag a Synology kezeli.

A pótalkatrészek külön is megvásárolhatók/igényelhetők (ismét disztribúción keresztül), nem kell a teljes készüléket cserélni.

A pótalkatrészek listáját a Synology webhelyén találja.

A garancia csak a NAS eszközökre vonatkozik, a tartozékokra (HDD, SSD, RAM,…) nem. A Bővített Garancia Plus felváltja a meglévő EW201 / EW202 szolgáltatásokat, és közvetlen és fejlett csereszolgáltatást biztosít a felhasználóknak, amely szükségtelenné teszi a gyártói garanciát, felgyorsítja a cserefolyamatot és csökkenti a várakozási időt.

Az elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatos további információkért forduljon forgalmazójához vagy a Synology képviselőjéhez.