Official Blog
Polaris Pharma alege soluția de backup în cloud hibrid de la Synology pentru a satisface nevoile de management și bugetare și pentru a maximiza performanța de backup
Synology Team
10 September 2023

Polaris Pharma alege soluția de backup în cloud hibrid de la Synology pentru a satisface nevoile de management și bugetare și pentru a maximiza performanța de backup

“Vechile dispozitive de stocare și de backup sunt prea vechi și ineficiente pentru a îndeplini standardele interne de protecție a datelor unei organizații, așa că trebuie să găsim o soluție de backup în cloud care să nu necesite întreținere și să fie ușor de utilizat pentru a face față provocărilor legate de salvarea volumelor de lucru”,” – a declarat Max Ding, șeful departamentului de tehnologia informației de la NodStar Pharmaceuticals. Cu sediul central în SUA, Polaris Pharma este o companie biofarmaceutică internațională cu o gamă completă de capacități de dezvoltare și producție de noi medicamente. Principalele sale proiecte de cercetare sunt produse biofarmaceutice care vizează modificări metabolice în celulele canceroase, cu facilități biofarmaceutice în California, Chengdu în China și Yilan în Taiwan.

Max explică faptul că vechiul dispozitiv de backup nu mai oferă actualizări pentru vulnerabilitățile software, iar procesul de backup și restaurare este complicat. Dacă sistemul de backup local de ultimă generație este înlocuit, acesta trebuie să fie certificat cGMP (Current Good Manufacturing Practice), ceea ce necesită mult timp, bani și forță de muncă, așa că el caută în mod activ o soluție de backup care să se integreze în cloud. Ca atare, căutăm în mod activ o soluție de backup bazată pe cloud, sperând să importăm produse complet automatizate, ușor de utilizat și cu resurse minime.

Cum poate Active Backup for Business să realizeze un management centralizat și un backup eficient?

După ce a evaluat o serie de programe bine cunoscute și a luat în considerare funcționalitatea și condițiile bugetare ale acestora, NJM a decis în cele din urmă să se asocieze cu Synology și să adopte o soluție de backup stabilă, eficientă și fiabilă în cloud și locală, care nu numai că oferă o mai mare flexibilitate în alegerea dispozitivelor și a formatelor de implementare, dar oferă și funcționalitate completă de backup, ușurință în utilizare și o rentabilitate excelentă, precum și o implementare perfectă a mecanismului ideal de protecție a datelor.

Începând cu protecția datelor pe dispozitive locale, NJM utilizează Active Backup for Business (ABB), o soluție de backup fără licență integrată în Synology NAS, ca platformă unică de backup. ABB permite salvarea centralizată a acestor puncte finale multi-platformă și programarea ușoară a salvărilor prin intermediul unei interfețe de gestionare cuprinzătoare, eficientizând salvările și eliminând configurația complexă a sistemelor tradiționale.

În plus, tehnologia ABB de backup incremental și de de-duplicare la nivel de domeniu realizează backup doar pentru datele incorecte și determină dacă datele incorecte au fost deja copiate. În cazul în care site-ul de backup are deja date, nu este nevoie să se repete backup-ul, ceea ce nu numai că accelerează procesul de backup, dar utilizează eficient spațiul de stocare.

Aflați mai multe | Cum să construiți o arhitectură de backup cuprinzătoare cu soluțiile Synology:

https://www.synology.com/en-ro/dsm/solution/data_backup

În plus, Polaris Pharmaceuticals avea o altă cerință de backup: pentru datele de e-mail din Microsoft 365 Exchange. În trecut, existau momente în care angajații plecau din companie, informațiile nu erau transferate în întregime, iar datele din cloud erau șterse. Drept urmare, trebuia creată o soluție SaaS pentru a reduce costurile hardware, pentru a automatiza programarea backup-ului și pentru a satisface nevoia de backup-uri în afara sediului, iar Synology C2 Backup a fost cea mai bună soluție.

Cum protejează soluția Synology C2 Backup securitatea datelor la cele mai înalte standarde de securitate?

În primul rând, Polaris Pharma utilizează funcția de backup automat a C2 Backup pentru a face zilnic copii de rezervă a datelor de poștă electronică pentru toate conturile din același domeniu și permite versiuni multiple și reguli de stocare personalizate pentru fiecare sarcină de backup, ceea ce simplifică foarte mult costurile de gestionare a personalului IT.

În același timp, prețurile C2 Backup sunt simple și transparente, astfel încât NJ Pharmaceuticals trebuie să se aboneze doar la utilizarea curentă a copiilor de rezervă, fără costuri ascunse, spre deosebire de majoritatea furnizorilor de backup în cloud care nu numai că stabilesc prețurile în funcție de numărul de conturi Microsoft 365 individuale, dar necesită și achiziționarea unui spațiu de stocare în cloud suficient. C2 Backup oferă o modalitate rentabilă de a prevedea toate cheltuielile viitoare de backup și răspunde nevoilor bugetare ale Polaris Pharmaceuticals.

C2 Backup este conceput pentru a proteja securitatea, confidențialitatea și integritatea datelor unei organizații, ceea ce îl face să fie cea mai bună alegere pentru confidențialitate. c2 Backup utilizează o infrastructură fiabilă și de încredere, iar datele care fac obiectul unei copii de rezervă sunt stocate într-un mediu de stocare în cloud certificat ISO 27001 și ISO 14001. Copiile de rezervă ale datelor de la c2 Backup sunt stocate în conformitate cu procedurile de securitate și măsurile de securitate fizică certificate ISO 27001 și SOC 2 tip II, iar accesul la site este monitorizat cu atenție.

În plus, C2 Backup se ocupă și de permisiunile de cont, având în vedere că multe exfiltrări de date sunt adesea rezultatul unor credențiale de conectare piratate sau al unor erori umane de orice fel. Polaris Pharmaceuticals se asigură că numai personalul autorizat poate accesa datele de pe platforma Synology C2 Backup, iar aceasta este echipată cu autentificare multifactorială (MFA) pentru a asigura cel mai înalt nivel de securitate a conturilor. C2 Backup oferă, de asemenea, jurnale de conectare detaliate pentru a simplifica procesul de investigare în cazul unei activități neobișnuite a contului. Cu ajutorul funcției de jurnal de audit, administratorii pot urmări toate activitățile clienților, inclusiv accesul la fișiere, încărcările sau descărcările, pentru a obține o înțelegere mai completă a comportamentului fiecărui utilizator.

Soluția completă de protecție a datelor în cloud de la Synology pentru arhitecturi hibride de întreprindere.

După ce a făcut o copie de rezervă a e-mailurilor M365 folosind C2 Backup, Max a spus: “C2 Backup este o soluție de backup bazată pe cloud care simplifică modalitatea tradițională de backup a e-mailurilor cu ajutorul personalului IT. În trecut, backup-ul e-mailurilor era incomod, deoarece e-mailurile utilizatorilor trebuiau descărcate și stocate pe un hard disk tradițional, iar astfel de backup-uri necriptate puteau duce la scurgeri de date. Cu soluția de backup în cloud de la C2 Backup, odată ce este configurat un plan de backup, sistemul rulează automat, criptează datele și le securizează online, simplificând foarte mult munca personalului IT și protejând cu ușurință peste 200 de conturi Microsoft 365.

În cele din urmă, Max a subliniat că Synology oferă o soluție completă de backup în cloud, inclusiv conexiuni criptate sigure și fiabile, planuri flexibile și personalizabile, setări simplificate și complexe pentru a reduce sarcina personalului IT, precum și jurnale de administrare, jurnale de audit etc.