Official Blog
Gestionați eficient cu SAML SSO toate serviciile pentru angajații dvs.
Synology Team
23 November 2022

Gestionați eficient cu SAML SSO toate serviciile pentru angajații dvs.

Centralizați serviciile pentru organizația dvs. Cu ajutorul C2 Identity

 

Era colaborării pe mai multe platforme

La locul de muncă modern, a intrat în normalitate adoptarea mai multor aplicații web pentru diversele lor servicii și caracteristici. Este posibil să utilizați Trello pentru managementul proiectelor, Slack pentru comunicarea între departamente și Figma și Google Workspace pentru colaborare în diferite activități.

Toate aceste aplicații cu siguranță facilitează colaborarea echipei și vă pot îmbunătăți calitatea generală a activității dvs. profesionale. Cu toate acestea, multe servicii înseamnă în același timp gestionarea multor nume de utilizator și parole. A trebui să ne folosim propriile parole speciale și unice pentru fiecare serviciu înseamnă adesea să facem un compromis între securitate și comoditate prin crearea de parole ușor de reținut, care nu sunt sigure sau crearea de parole sigure care sunt greu de reținut.

 

Cea mai mare problemă în managementul IT

Necesitatea de a se ocupa de un număr mare de conturi pune o presiune suplimentară asupra administratorilor departamentului IT. În primul rând, implementarea regulilor de parolă sau a autentificării cu doi factori la scară largă poate fi dificilă. În plus, permisiunile și autorizațiile fiecărui utilizator vor trebui gestionate separat pe fiecare platformă web, ceea ce poate duce cu ușurință la gestionarea defectuoasă a contului. Ca să nu mai vorbim de faptul că toate conturile trebuie gestionate și urmărite chiar și după ce un angajat părăsește organizația.

 

 

În plus, managementul slab al credențialelor are ca rezultat adesea o experiență dezamăgitoare pentru angajați. Necesitatea de a-și aminti informațiile de conectare pentru fiecare site duce la utilizarea unor metode nesigure pentru a le ține evidența, cum ar fi scrierea lor pe un post-it sau într-un fișier Word. Astfel de metode sunt nesigure și utilizarea lor poate avea un final nefericit.

În general, nu numai că este o sarcină uriașă pentru personalul IT să gestioneze un număr mare de credențiale de conturi, dar și utilizatorii au de suferit ca urmare a problemelor apărute. Cu toate aceste aplicații pe care trebuie să le folosim pentru serviciu, există vreo soluție la problemele noastre de conectare?

Aici este locul în care C2 Identity își face simțită utilitatea!

 

O singură soluție pentru toți

C2 Identity este o soluție de management al identităților bazată pe cloud, care îi ajută pe angajați sau utilizatori să se conecteze cu ușurință cu instrumentele de care au nevoie, protejând totodată accesul la resursele companiei. C2 Identity simplifică experiența de conectare cu single-sign-on (SSO) și Security Assertion Markup Language (SAML), permițând angajaților tăi să se conecteze la diferite aplicații web atât în ​​cloud, cât și la nivel local, folosind o singură „identitate”.

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați o aplicație la C2 Identity pentru a începe să utilizați aceste funcții grozave.

 

Adăugați aplicații web pre-integrate

C2 Identity permite responsabililor IT să integreze aplicații cu ușurință și eficiență. Veți vedea cât de ușor este să faceți acest lucru!

Să presupunem că toată lumea din biroul dvs. utilizează Google Workspace pentru colaborare. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți pe portalul C2 Identity și să adăugați aplicația.

 

Pentru aplicațiile pre-integrate, selectați dintre opțiuni

 

Apoi, trebuie doar să configurați câteva setări. Pentru Google Workspace și Microsoft 365, puteți activa furnizarea conturilor de utilizator, ceea ce asigură că sunt create automat conturi de utilizatori, având permisiunile corespunzătoare, editate sau șterse în aplicația respectivă. De exemplu, noii angajați, angajații promovați, cei transferați între departamente și cei plecați pot declanșa furnizarea automată a utilizatorilor de la C2 Identity pentru alte aplicații.

Astfel, aplicațiile dvs. sunt adăugate și pot fi gestionate centralizat!

 

Gestionați-vă aplicațiile cu interfața simplă a C2 Identity

 

Adăugați aplicații web personalizate

A avea opțiunea de a integra aplicații este cu siguranță convenabil, dar nu toate organizațiile folosesc aceleași servicii. De fapt, majoritatea companiilor selectează programe specifice care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor organizaționale și fluxurilor lor de lucru. De aceea, C2 Identity oferă și o opțiune de a adăuga aplicații SAML personalizate. În acest fel, veți beneficia în continuare de toate beneficiile SSO indiferent de aplicația pe care o utilizați.

Opțiunea aplicației personalizate SAML este utilizată pentru alte aplicații

 

Odată ce ați configurat unele setări, sunteți gata să începeți să obțineți cele mai bune rezultate din funcțiile SSO ale C2 Identity!

 

Ușurează munca cu C2 Identity

Cu doar câteva clicuri, puteți ușura sarcina administratorilor dvs. IT, asigurând în același timp o autentificare sigură și creând un ecosistem convenabil pentru angajații dvs. C2 Identity vă permite să vă gestionați toate platformele și serviciile printr-o singură interfață, simplificând experiența utilizatorului, menținând în același timp securitatea strictă.

Accesați toate serviciile dvs. cu o singură identitate de utilizator! Vizitați-ne astăzi pentru a obține un cont gratuit sau pentru a afla mai multe despre cum să obțineți planul Business gratuit timp de 30 de zile.