Official Blog
BeeDrive: Magazinul dvs. compact și local de date
Synology Team
12 July 2023

BeeDrive: Magazinul dvs. compact și local de date

În zilele noastre, generăm cantități uriașe de date pe diverse dispozitive personale. Spațiul de stocare pe telefoanele noastre și în cloud devine din ce în ce mai limitat datorită camerelor foto mai bune și a evoluției formatelor foto și video. Stocarea tuturor acestor fișiere în cloud devine costisitoare și consumatoare de timp, mai ales atunci când dorim să facem copii de siguranță sau să transferăm fișiere între dispozitivele noastre personale sau să arhivăm fișiere vechi în altă parte.

În luna iunie, a fost lansat un nou produs pe care Synology nu îl oferise până atunci. BeeDrive este dedicat persoanelor care stochează date importante pe computerele lor sau pe dispozitivele mobile. Este probabil ca aceste persoane să înțeleagă importanța efectuării de copii de siguranță, dar nu doresc să se angajeze în procese de configurare complexe sau să suporte costuri de abonament la cloud în mod continuu.

BeeDrive este o soluție pentru cei care caută o soluție simplă, dar robustă, cu un nivel minim de configurare și întreținere.

Cu BeeDrive, utilizatorii vor putea efectua mai multe operații comune fără a avea nevoie de un server NAS complet sau de o platformă cloud comercială:

  1. Copie de rezervă a computerului – permite realizarea automată a copiei de rezervă a folderelor selectate de pe computer.
  2. Copie de rezervă mobilă – copiază wireless fotografiile de pe un dispozitiv iOS sau Android compatibil.
  3. Sincronizare fișiere – sincronizează fișierele între calculatoare.
  4. BeeDrop – transferă fișiere de pe telefon pe computer prin Wi-Fi.

BeeDrive este compatibil cu Windows și, în curând, cu macOS, precum și cu sistemele de operare mobile iOS și Android. Spre deosebire de linia Synology NAS, BeeDrive nu va restricționa formatele fișierelor de backup, iar utilizatorii vor putea face backup simultan atât pentru PC, cât și pentru dispozitivul mobil.

În ceea ce privește salvarea conținutului mobil, atunci când dispozitivul și telefonul mobil se află în aceeași rețea, fotografiile și videoclipurile vor fi salvate pe BeeDrive. Acestea vor fi sincronizate automat, în funcție de starea curentă a fișierelor și de conținutul aflat în camera foto de pe telefon. Dispozitivul suportă până la cinci copii de rezervă simultane ale dispozitivului, permițând copierea simultană a fișierelor JPEG originale sau a ambelor formate.

BeeDrive nu necesită abonament și, la fel ca în cazul NAS-ului, datele rămân la nivel local pe dispozitiv.

Una dintre caracteristicile acestui dispozitiv este BeeDrop. Asemănătoare cu AirDrop de la Apple, această metodă vă permite să transferați fișiere, fotografii și videoclipuri de pe telefon pe BeeDrive prin Wi-Fi. Valoarea adăugată a BeeDrop este că funcționează pe orice combinație de sisteme de operare acceptate.

BeeDrive este disponibil în capacități de 1TB și 2TB pentru Windows, iOS și Android.

Dacă sunteți interesat de BeeDrive, îl puteți achiziționa de aici

 

Pentru a afla mai multe despre BeeDrive și produsele noastre, vă rugăm să vizitați canalul YouTube și site-ul nostru.